Φόρτωση ...
b1 b2 b4 b6 b5

Επικοινωνία

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

 

BONN FASHION Feel The Inspiration

Η εταιρεία Βonn ιδρύθηκε στα μέσα της 10ετίας του '80 από την Ανθή και την Ολυμπία Μιχαηλίδου με όραμα να καλύψουν το κενό που υπήρχε τότε στο χώρο της μοντέρνας γυναικείας ένδυσης.

Πάγιος στόχος της εταιρείας Βonn από τότε έως και σήμερα είναι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων της και η εναρμόνιση του ευρύτερου οράματος της εταιρείας με τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος και με τις προσαρμογές που επιβάλλει η σύγχρονη μόδα με την πραγματικότητα μέσα από ένα μηχανισμό συνεχών εσωτερικών αξιολογήσεων της επαγγελματικής της πολιτικής.

Η Βonn επενδύει αναπτύσσεται και εξελίσσεται έχοντας αποκτήσει νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (επί της Σαλαμίνος 4 στη Λυκόβρυση) διαμορφωμένες κατάλληλα για την σωστή λειτουργία των επιμέρους τμημάτων της εταιρείας.

Άνετα εκθετήρια και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται συνέχεια, τμήμα after services - ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ για την εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας άμεσα και αποδοτικά εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές ενημέρωσης - υποστήριξης.

Σαλαμίνος 4
Λυκόβρυση - Αθήνα
Τηλ
. 210 6149425

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.